ce spun clientii despre serviciile noastre

vali

Valentin, godmother.ro

Pentru noi furnizorii sunt la fel de importanti ca si clientii. Cu Backline.ro am gasit intotdeauna cele mai bune solutii tehnice pentru clientii nostri.

 

wil

Wilmark,wilmark.ro

Gasesc in Backline.ro solutia ideala pentru un eveniment reusit. Ca artist si organizator de evenimente este o placere sa lucrez cu ei! Pentru mine, Backline.ro inseamna Profesionalism!!

images

Lucian Mitrea,musiceventsproduction.ro

In peste 15 ani de evenimente am vazut mii de concerte. Cel mai bine am lucrat cu voi. Artistii mei sunt foarte incantati de fiecare data. Sincer, de cate ori am nevoie de echipamente tehnice va sun direct pe voi. Imi place de baieti si echipamentele arata impecabil.

 

photo-9-big

Vlad Mirita, vladmirita.com

De cele mai multe ori echipamentul tehnic este cel care da emotii artistului pe scena. De cand am inceput sa lucrez cu Backline.ro sunt foarte relaxat ca voi avea sunetul de foarte buna calitate si oameni profesionisti.

 

lazar_daniel_004

Daniel Lazar, lazardaniel.ro

Familia lor… casa mea, profesionalismul lor… reusita mea, punctualitatea lor… salvarea mea, munca lor… prestigiul nostru al tuturor pentru un eveniment la superlativ. Multumesc Backline.ro !

 

De-a lungul timpului am lucrat cu multi furnizori de echipament tehnic, insa la Backline.ro, pe langa echipamentul de inalta calitate, am gasit profesionisti de toata increderea care ne-au devenit si prieteni.

 


Warning: require_once(/home/besteven/public_html/backline.ro/wp-content/themes/kassyopea/images/cache/005e1c30997002fbe5298dd1be4e0c74/cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/besteven/public_html/backline.ro/wp-content/themes/kassyopea/images/settings.php on line 5

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/besteven/public_html/backline.ro/wp-content/themes/kassyopea/images/cache/005e1c30997002fbe5298dd1be4e0c74/cache.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/besteven/public_html/backline.ro/wp-content/themes/kassyopea/images/settings.php on line 5